Skinbetter Science

En prisbelønnet, klinisk og innovativ hudplejeserie.

 

Skinbetter Science


Skinbetter Science™ blev grundlagt i USA i 2015 og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje.
Fokus er de kliniske sikre resultater og klienternes oplevelser, samtidigt med at de gennem banebrydende teknikker leverer videnskabeligt avancerede formler i deres produktsortiment.

Skinbetter Science™ er til udvalgte Klinikker og Dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Real Life Results.
Skinbetter Science™ produkter er skabt og udviklet med målrettet forskning for at give reelle resultater.
Ud over at levere videnskabeligt avancerede produkter, har Skinbetter Science™ en ukompliceret tilgang til hudpleje.

Et produkt kan give bemærkelsesværdige resultater – to til tre produkter kan ændre måden hvorpå du oplever din hud.

Skinbetter Science™ forhandles hos Annebet Professionel Hudpleje.

Skinbetter science® produkter

Alto Advanced Defense and Repair Serum

Et superpotent antioxidantserum, der hjælper med at beskytte huden mod virkningerne af indre og ydre frie radikaler. Vitamin C og E, plus 17 yderligere antioxidanter i kombination med en ny, patenteret antioxidant giver et nyt niveau af omfattende forsvar.

Pris 1719,-

Techno Neck Perfecting Cream

Techno ™ Neck Perfecting Cream får huden til at fastere og mere modstandsdygtig ud, samtidig med at udseendet af slap hud og struktur forbedres. Derudover fugtgives huden intenst og elasticiteten forbedres.

Nyt patenteret NOw COMPLEX der benytter kraften fra kroppens naturlige proces til at skabe nitrogenoxid (NO), der er med til synligt at forbedre udseendet af aldrende hud på hals og decolleté med øget blodcirkulation.


Pris 1315,-

EyeMax AlphaRet Overnight Cream

EyeMax AlphaRet® Overnight Cream styrker det følsomme område omkring øjnene. Denne natøjencreme kombinerer det patenterede retinoid AlphaRet med maksimal cremet fugtgivning. Resultatet er, at huden føles glattere med forbedret modstandsdygtighed og reduceret synlighed af fine linjer og rynker omkring øjnene.


Pris 1269,-

AlphaRet® Clearing Serum

Denne serum giver den perfekte balance mellem hudforyngelse og klarhed. AlphaRet Clearing Serum er formuleret med vores patenterede retinoidteknologi (AlphaRet) og salicylsyre, samt fugtighedsgivende og beroligende ingredienser der forynger og opklarer udseendet af blank/olieret hud og problemhud. Du får en mere klar og frisk hud, med lidt eller ingen irritation. Den minimerer forekomsten af urenheder og porer, samt forbedrer udseendet af hudtonen og strukturen. Hudbarrieren styrkes og huden eksfolieres.

Pris 1315,-

Solo Hydrating Defense Serum MEN

En let fugtighedsgivende gelcreme udviklet til mænds hud. Den indeholder et blødgørende og udjævnende kompleks, der giver en mere jævn og klar hudtone. Modvirker rødme og irritation, minimerer linjer og rynker, samt afbalancerer talgproduktionen. Bruges dagligt for at få en sund og frisk hudtone. Er velegnet til brug efter barbering.

Pris 1425,-

Alto Defense Serum

Et banebrydende serum, som giver komplet beskyttelse mod miljøpåvirkninger. En kombination af ikke mindre end 19 kraftfulde antioxidanter, som arbejder sammen om at give beskyttelse mod frie radikaler på et helt nyt niveau. Samtidig tilfører essentielle fedtsyrer og ceramider fugt og beskytter hudbarrieren. Serummet giver en mere ensartet hudtone og mindsker linjer, rynker og rødme. Passer til alle hudtyper. Skinbetter Science modtog Allure® Best of Beauty Breakthrough Award 2017 for Alto Defense Serum.

Pris 1609-

Trio Rebalancing Moisture Treatment

Trio Rebalancing Moisture Treatment formlen styrker hudens vigtigste funktioner for at afbalancere dens fugtniveau. En patenteret formel, der på unik vis bringer en tør, dehydreret og irriteret rød hud tilbage til den naturlige fugtbalance. Dette giver hudens barriere funktion de bedste vilkår for at opretholde en sund og modstandsdygtig hud. 

Minimerer markant de fine linjer og rynker i huden med glød og sund udstråling. 

Pris 1395,-


Even Tone Correcting Serum

Even Tone Correcting Serum.

En serum der nedbryder hyperpigmentering, lysner og mindsker synligheden af ujævnheder i hudtonen. Resultaterne ved daglig anvendelse, er effektive  korrigeringer af brune pletter, solskader og  hyperpigmentering, med en langt mere jævn og ensartet hudtone.

 Pris 1559,-

AlphaRet® Overnight Cream

En natcreme, der synligt mindsker linjer, rynker og ujævn hud, mens du sover. Den effektive formel indeholder en unik AlphaRet®-teknik, som er en forbindelse bestående af de to veldokumenterede ingredienser alfa-hydroxysyre (AHA) og en retinoid (A-vitamin)Den revolutionerende teknik giver synlig forbedring af huden med retinoidernes velkendte virkninger.

Pris 1209,-

AlphaRet® Exfoliating Peel Pads

Exfolierende peel pads med patenteret trippelsyreformel bestående af mælke-, glykol- og salicylsyre samt vores patenterede AlphaRet-teknologi, der øjeblikkeligt giver en jævn, blød og mere smidig hud. Mælkesyre exfolierer huden og virker fugtgivende. Glykolsyre exfolierer huden. Salicylsyre modvirker tilstoppede porer og renser i dybden. 
Resultaterne er færre linjer og rynker, mindre porestørrelse med en blød og forfinet hudstruktur.

Pris 1199,-

Intensive AlphaRet® Overnight Cream

En mere intens version af AlphaRet® Overnight Cream med en ekstra høj koncentration af glykolsyre. En natcreme der synligt mindsker fine linjer, rynker og ujævn hud, mens du sover. Den effektive formel indeholder unik AlphaRet®, som er en forbindelse bestående af de to veldokumenterede ingredienser alfa-hydroxysyre (AHA) og en retinoid ( A-vitamin). Den revolutionerende teknik giver synlig fornyelse af huden med med retinoidernes velkendte virkninger, men kun med lidt eller slet ingen irritation. En høj koncentration af glykolsyre hjælper med at udjævne hudstrukturen og samtidig øge effekten af AlphaRet®. 

Pris 1279,-

InterFuse® Treatment Cream Face & Neck

Dagcremen med en revolutionerende InterFuse® teknologi, der med en effektiv blanding af signalpeptider stimulerer dannelse af fem forskellige typer kollagen for mere spændstighed, fylde og volume i huden. Indeholder neveafslappende peptider der giver en umiddelbart udjævnende effekt. 
Stærke polyfenoler fra oliventræet der vokser ved middelhavsområdet, modvirker oxidering i huden og beskytter den mod nedbrydning af kollagen vævet. 

Pris 1209,-

InterFuse® Treatment Cream - Eye

Flere gange prisbelønnet øjencreme. En effektiv og komplet øjencreme med en cocktail af aktive ingredienser særligt tilpassede til øjenområdet. Den patenterede InterFuse® teknologi er et revolutionerende transportsystem der levererer en blanding af signalpeptider og aminosyrer dybt nede i huden. Stimulere kollagenproduktionen og give en fast hud. Muskelafslappende peptider har en umiddelbart udglattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australisk kakadueblomme har en lysnende effekt på huden. Denne superfrugt er verdens rigeste kilde til C-vitamin med hundrede gange højere indhold end appelsiner. Øjencremen indeholder også blandt andet koffein, som mindsker hævelser, samt niacinamid og hyaluronsyre der øger og bevarer hudens fugtniveau. 

Pris 1199,-

InterFuse® Intensive Treatment - Lines

Effektivt alternativ til injektioner, som behandler dybe mimiklinjer, " kragetæer" og fine linjer med hyaluronsyre. Den revolutionerende, patenterede InterFuse® teknologi tilfører straks hyaluronsyre og udfylder derved linjer og rynker. Indeholder signalpeptider samt yderligere fire  varianter af hyaluronsyre der binder fugten til hudoverfladen. Samtidig stimulerer en blanding af aminosyrer, signalpeptider og C-vitamin kollagenproduktionen og giver fornyet fasthed og fylde til huden.

Pris 1429,-

Sunbetter Tone Smart SPF 50+  Sunscreen  Compact

En ny kategori solbeskyttelse med 100% mineraler i en elegant compact udgave.Farven blender sig naturligt ind i din egen tone i huden med et mere forfinet og materende look. Har en optisk blødgørende og udglattende effekt på linjer, rynker og ujævnheder på huden. Indeholder 8,4% titaniumdioxid og 10% zinkoxid der giver en bredspektret beskyttelse samt ekstrem høj UVB-beskyttelse. 
Vandresistens i op til 80 minutter med højspektret solbeskyttelse SPF 50+ Blødgørende og udjævnende effekt og perfekt, også til en sart og sensitiv hud.
Pris 659,-

Sunbetter Sheer SPF 50+ Sunscreen Stick 

En ny kategori solbeskyttelse med 100% mineraler i form af en transparent og silkeblød stick. Blød og let konsistens, der gør det nemt at påføre og fordele produktet ensartet.Giver et ensartet, mat og silkeblødt resultat. Indeholder 5% titaniumdioxid og 10% zinkoxid. Giver bredspektret beskyttelse og en ekstrem høj UVB-beskyttelse. Vandresistent i op til 80 minutter. Højspektret beskyttelse SPF 50+ Silkeblød og let konsistens.

Pris 549,-

Oxygen Infusion Wash FACE

En multifunktionel ansigtsrens, der renser i dybden og med det samme frisker huden op. Sætter målrettet ind på problemområder. Velegnet til alle hudtyper, især normal til kombineret hud. AHA-blanding (glykolsyre, mælkesyre, citronsyre), som giver en blid peeling. Hydrolyserede jojobatestere, der øger fugtniveauet i huden. Salicylsyre renser porerne og løsner døde hudceller og overflødigt talg på hudoverfladen. Oxygen Infusion complex tilfører ilt, som revalitaliserer huden.

Pris 399,-

Cleansing Gel

Klinisk testet til brug på irriteret eller følsom hud. Indeholder milde, sulfatfrie tensider. Har en beroligende formel. Perfekt til daglig brug. Velegnet til alle hudtyper.

Pris 429,-

Detoxifying Scrub Mask FACE

Dobbeltvirkende peeling maske, som giver en blødere hud med en mere ensartet tone. Indeholder ler og mineraler, der absorberer talg og fjerner forureningspartikler og andre giftstoffer fra huden. Kokos-complex forbedrer hudens fugtniveau takket være naturligt fugtbevarende egenskaber.  Jojobaperler giver en skånsom, men effektiv exfoliering, mens et botanisk complex fremmer en mild, effektiv exfoliering og forbedrer fugtniveauet.

Pris 579,-

Hydration Boosting Cream 

Let fugtcreme, der giver en sund og stærk hudbarriere. Indeholder niacinamid, som forbedrer hudens fugtniveau og udstråling. Hudidentiske ceramider forbedrer hudens barriere, elasticitet & fugtindhold. Carbohydrate-complex forbedrer hudens blødhed og smidighed og mindsker tørre pletter og kløe. Hjælper med at bevare fugten i huden. Skin Lipid Emollient Complex hjælper med at forbedre barrierefunktionen, forstærker ceramide-effekten og hjælper med at bevare en langsigtet fugttilførsel.

Pris 835,-

Instant Effekt Gel EYE

Opfriskende og opstrammende øjengelé til daglig brug. Mindsker synligt poser og hævelser under øjnene. Udglatter fine linjer og rynker og forbedrer hudens struktur. Øger spændstigheden og fastheden i huden omkring øjnene.

Pris 815,-