Priori

Førende inden for adaptiv hudplejeserie.

 

Priori


Hudplejeserien er udformet til at “forstå” hudens komplekse kommunikationssystem
– de subtile nuancer der gør dig, nøjagtig til dig.

Alle PRIORI`s produkter er produceret og udformet til at kunne aflæse og afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning.

PRIORI er skabt med en helt klar forståelse for hudens naturlige behov i løbet af dagen.
Samtlige PRIORI produkter har flere-lags-ingrediens teknologi der leverer en perfekt balance imellem de essentielle næringsstoffer og de avancerede aktive stoffer.

Denne nye videnskab muliggør nu at din hud kan trække nøjagtig det til sig som den har brug for, nøjagtig når den har brug for det.
Her kan du forvente maksimale fordele, hvilket resultere i at din hud får præcis det den har brug for, når den har brug for det. – Dette er adaptiv Hudpleje.

PRIORI er udviklet af Joe Lewis, en af verdens førende forsker indenfor Cosmeceuticals.

TETRA - fx251 - Broad Spectrum SPF 50 COLOR GUIDE

En bemærkelsesværdig og avanceret solcreme med fire niveauer af beskyttelse, der tilpasser sig til hvad din hud har brug for. Den beskytter dig mod miljøskader, miljøforurenende stoffer, frie radikaler og andre potentielle skader, der kommer fra forskellige former for solstråling. Formlen er beriget med bredspektret mineralsk solcreme, infrarøde beskyttelseskomplekser, antioxidanter og DNA-reparationsenzymer, som fungerer som en beskyttende skærm, så du kan afværge de miljømæssige effekter, der nedbryder hudens naturlige tekstur og udstråling.

Pris 799,-

Q+SOD fx240 - Moisturizing Creme

Avanceret, adaptiv, 24-timers fugtighedscreme med Retinol og antioxidant-beskyttelse vil give din hud synlige resultater. En rig, men let multi-lags formular genkender præcis, hvad din hud har brug for og forbedrer, behandler og genfugter din hud, så den får et blødere og mere strålende finish.

Pris 869,-

Q+SOD fx 210 - Active Cleanser

Priori's superceutiske, avancerede rensemælk er effektiv og korrigerende med antioxidanter og mild AHA for dybere rens. Den er effektiv og avanceret, men stadig mild nok til daglig brug. En intelligent og adaptiv rens, der tilpasser sig din livsstil. Brug produktet om morgenen og du vil føle dig frisk og ren hele dagen, hvor en aftenrutine med Active Cleanser genopretter og forbereder din hud til dagen efter.

Pris 490,-

LCA Smart Peel Pads

Højkoncentrerede, multifunktionelle AHA-peel pads som effektivt fjerner det yderste lag af døde hudceller og efterlader din hud lysere og mere frisk. Sørger for bedre absorbering af efterfølgende hudplejeprodukter, så dine produkter kan arbejde endnu " bedre og smartere". Fjerner snavs, urenheder og døde hudceller.

Pris 589,-

LCA fx161 - Hydrofill Masque

ed at holde fugten inde og de frie radikaler ude, hjælper Priori's Hydrofill Masque med at genoprette, genfugte og hydrere for at give din hud et mere jævnt, strammere og ungdommeligt udseende. Med essentielle vitaminer med genoprettende fordele fungerer denne formel som en vandforsyning til din hud, så den holder sig gennemfugtet hele dagen og får et forynget udseende. Fantastisk som en 10-minutters ansigtsmaske eller en ugentlig sleep-in behandling.

Pris 519,-

LCA fx160 - 2xfoliant Peel+Scrub

Overvej denne funktionelle formel som din "hjemme"-micro dermabrasion. Den er den perfekte balance mellem en mild kemisk peel med AHA´er og en mekanisk mikro-eksfoliator, hvor der bruges havvenlige små perler. Formlen er perfekt både til krop og ansigt, da den ikke er for stærkt eller for mild. Den er bare rigtigt. Mød din nye eksfoliator-behandling.

Pris 200ml 499,-
Pris 120ml 339,-

LCA fx141 - Hand and Body Replenisher

Ultra-luksuriøst produkt til kroppen, som adapterer sig til dine behov, og giver din hud en tilpasset behandling. Eksfolierer, korrigerer, fugter og leverer essentielle antioxidanter for et blødere, glattere udseende. Samtidig en sand korrigerende, intensiv kropscreme, der hjælper med at reducere ufuldkommenheder, strækmærker, pigmentering, tør hud og indgroede hår.

Pris 359,-

LCA fx140 - Barrier Restore Complexe

En silkeblød, oliefri fugtighedscreme formuleret med essentielle næringsstoffer, som reparerer, mens den samtidig giver fugt. Kan også bruges til følsom hud. Fugtighedscremen genkender dine individuelle behov, mens den fokuserer på hudens barrierefunktion, som er kritisk for beskyttelse og for at genopbygge tidligere svækket hud. Barrier Restore Complex vil efterlade dig med et blødere, glattere udseende.

Pris 559,-

LCA fx121 - Skin Renewal Crème

Denne komplekse formel tilpasser og adapterer sig til din livsstil. Den ultimative hudbehandling, som genopbygger, genfugter, fornyer, korrigerer og leverer præcis, hvad din hud har brug for. Formlen giver din hud mere volumen og et mere ungdommeligt, strålende udseende. Din hud vil se blødere, mere hydreret og glattere ud, da den med formlen genopbygger og fornyer sig gennem hele dagen og natten.

Pris 569,-

LCA fx120 - Gel Perfector

En virkelig adaptiv og koncentreret formel, der korrigerer og renser porer, mens den samtidig kontrollerer det vanskelige T-zone område. Reducerer udseendet af fine linjer og rynker, mens den fugter og afbalancerer fedtet hud, der ellers kan føre til lejlighedsvise udbrud og voksen-akne. Denne multifunktionelle formel indeholder også salicylsyre, som hjælper med at rense porerne. Din hud vil se genoplivet og strålende ud.

Pris 429,-

LCA fx110 - Gentle Cleanser

Rig og kompleks, denne adaptive formel passer perfekt til alle hudtyper, inkluderet følsom hud, da den hjælper med at forbedre rødme. Gentle Cleanser beroliger og reparerer huden med sin gel-tekstur samtidig med, at den blide LCA Complex perfekt forbereder og udglatter overfladen af din hud og sidst beskytter mod daglige miljøskader. Din hud tager blot det, den har behov for, og efterlades strålende, fugtig og ja, mere ungdommelig.

Pris 329,-

DNA fx221 - Recovery Serum

Dette fantastiske, oliefri, lette, reparerende og effektive serum er formuleret med de mest kraftfulde aktive ingredienser, der er til rådighed. Det indeholder liposomer, som leverer naturlige DNA-reparationsenzymer ned til din hud, når den har allermest brug for det - plus stabiliserede C + E vitaminer, som neutraliserer og beskytter. Gennem teknologi, hjælper Priori Adaptive Skincare med at omvende DNA-beskadigelse og giver dig ideel, strålende og repareret hud.

Pris 949,-