De klassiske ansigtsbehandlinger


Regelmæssige ansigtsbehandlinger samt den korrekte daglige pleje, giver din hud fornyet energi, glød og vitalitet og holder din hud sund og smuk igennem hele livet.

En stærk og sund hud barriere er langt mere modstandsdygtig overfor de udefrakommende faktorer som vi konstant udsættes for.

Produkter, indeholdende de helt rette ingredienser giver din hud de bedste betingelser for styrke, vitalitet og sundhed.

Er du I tvivl om hvilken behandling du bør vælge, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig eller booke en tid til en hudanalyse.

Stressless

1.300,00

 • Luksus og velvære på højeste niveau.
  Afslappende rygmassage i aromatiske velduftende og naturlige planteolier. Afrensning under damp af ansigt, - hals og decolté inkl. exfolering af samme område. Dybde rens. Ansigts,- skulder og nakkemassage. Maske. Hånd og armmassage. Afsluttende med serum og cremer. Ca. 100 min. ren velvære.

Smooth

950,00

 • Ren og smuk hud i balance.
  Til dig der ønsker den helt klassiske udgave. En afslappende afrensningsproces af ansigt, hals og decolté. Dybde rens. Ansigts,- skulder og nakke massage. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med serum og cremer. Ca. 80 min i dit skønhedsunivers med fornyet energi til din hud.

Relaxed

850,00

 • Ren velvære oplevelse til dig og din hud.
  En vidunderlig afrensnings-proces under damp, af ansigt,- hals og decolte. Skulder,- nakke og ansigtsmassage i velduftende aromatiske planteekstrater. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med serum og creme. Her er fokus lagt på massage delen. Ca. 70 min. Skin body & mind.

Clean

750,00

 • Få renset huden i dybden og mindsk porestørrelsen.
  En afslappende afrensning af ansigt,- hals og Decolté under damp. Dybde rens. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med passende serum og creme. Ca. 60 min. for en smuk og ren hud til dig.

Diamantpeeling

270,00

 • Denne behandling kan kun tilvælges en klassisk ansigtsbehandling.

  Virker opstrammende og cellefornyende. Mindsker fine linjer og rynker. Modvirker tilstopninger af porer og forfiner arvæv samt pigment forandringer.