Uredigeret klinisk resultat

Skinbetter science Pensling

1075,00

- En revolutionerende anti-age behandling udført i den effektive AlphaRet® teknologi fra Skinbetter science.

Dette er ikke en frugtsyre ansigtsbehandling. Dette er en helt unik retinoide behandling. 20% stærkere end retinol (A-vitamin). Derfor kan vi med disse behandlinger skabe langt hurtigere, synlige og mærkbare forbedringer i huden, uden irritation og dermed opnå det eftertragtede naturlige og mere ungdommelige udseende.

Skinbetter Signature Treatment

1.300,00

Resultatet af Skinbetter Signature Treatment er en forvandlet hud med fornyet glød og udstråling. Behandlingen reducere synlige tegn på ældning, herunder mindre porestørrelse, færre linjer og rynker samt øget fasthed med en mere jævn hudstruktur samt mere ensfarvet hudtone med færre pigmenteringer.

En revolutionerende anti-age behandling, der kombinerer den effektive AlphaRet® teknologi med en berigende LED lysterapi maske for at give dig en omfattende og foryngende udseende.

Skinbetter science® AlphaRet®

- et patenteret og klinisk bevist nyt molekyle. Her arbejdes der med et helt nyt og revolutionerende molekyle, som er 20% stærkere end den kendte retinol (A-vitamin).

En yderst effektiv cosmecutical peeling der øger cellefornyelsen og afgiver dermed mere fasthed til huden.

Skinbetter science™ blev grundlagt i USA i 2015 og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje.
Fokus er de kliniske, sikre resultater og klienternes oplevelser, samtidigt med, at de gennem banebrydende teknikker, leverer videnskabeligt avancerede formler i deres produktsortiment.
Skinbetter Science™ er til udvalgte Klinikker og Dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Real Life Results.
Skinbetter science™ produkter, er skabt og udviklet med målrettet forskning for at give reelle resultater.
Ud over at levere videnskabeligt avancerede produkter, har Skinbetter Science™ en ukompliceret tilgang til hudpleje. Et produkt kan give bemærkelsesværdige resultater – to til tre produkter kan ændre måden hvorpå du oplever din hud.

Se før og efter billeder her fra klinikken, på siden resultater.