SkinPen® MicroNeedling
Videnskabelig dokumenteret effekt.

SkinPen® er den første MicroNeedling enhed i verden, der er godkendt af FDA, den amerikanske lægemiddelmyndighed. En sikker behandling med CE-mærke og ISO certificering.

SkinPen® MicroNeedling er en effektiv behandling, hvor din hud opnår en forfinet og fornyet hudstruktur, med reducering af linjer og rynker, store porer, pigmentskader og gammel arvæv fra acne udbrud.
Behandlingen kan foretages som enkeltstående eller som en kurbehandling af 4 til 6 behandlinger, med ca. 4 ugers mellemrum. 

SkinPen® Micro Needling - hele ansigt, hals samt decolté

Pris 1500,00

Behandlingen indledes med en grundig afrensning af huden samt en hudanalyse af huden. Herfra vurderes hudens tilstand og den efterfølgende behandling. 

SkinPen® enheden med dens EO steriliserende engangsnåle føres nu blidt henover huden. Selve behandlingen med SkinPen® enheden er kortvarig, ca. 20 min. Afslutningsvis påføres en kølende ansigtsmaske. Imens masken afgiver dens virkning, tilbydes du afslappende massage af skulder og nakke eller hånd og arm massage.

Det behandlede område vil blive en anelse rødt og føles lidt varm. Dette aftager i løbet af få timer og er helt væk efter et døgn.

Forholdsregler for behandling med SkinPen® Behandlingen kan ikke udføres ved følgende:
Indtag af blodfortyndende medicin. Blødersygdom. I behandling med kemoterapi. Nedsat immunforsvar. I behandling for akne udbrud. Herpes i udbrud. Graviditet. I medicinsk hormon behandling. Har modtaget behandling med botox eller fillers indenfor de sidste 4 uger.

Har du spørgsmål inden du booker denne behandling, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.