SkinPen® Micro Needling
Videnskabelig dokumenteret effekt.


SkinPen® er den første micro needling enhed i verden, der er godkendt af FDA,
den amerikanske lægemiddelmyndighed. En sikker behandling med CE-mærke og ISO certificering.

SkinPen® Micro Needling er en meget effektiv behandling, hvor vi kan forfine og forny hudstrukturen og reducere linjer og rynker, store pore, pigmentskader og ar efter acne udbrud.
Under behandlingen føres selve SkinPen® enheden hen over huden, herved penetreres der tusinde af små miniature huller i huden. En lille kontrolleret skade der stimulerer huden til at starter dens egen naturlige helings proces. Kollagen vævet fornyes og giver efterfølgende huden fornyet styrke, fasthed og vitalitet.

Resultater vil begynde at være synligt efter ca. 3 til 4 uger efter din første behandling.
SkinPen® Micro Needling er en permanet behandling, forstået således at det er hudens egen naturlige proces der gør arbejdet. For at optimere det ønskede resultat, anbefaler jeg 4 til 6 behandlinger, med ca. 4 ugers intervaller. Herefter kan du med stor fordel vedligeholde resultatet med et par behandlinger om året.

Billedet du ser, er et før og efter billede fra en enkelt behandling udført her i klinikken, med 4 ugers interval. 

SkinPen® Micro Needling - hele ansigt, hals samt decolté

Pris 1500,00

Inden selve behandlingen starter vi med en samtale om dine ønsker og forventninger til behandlingen samt min introduktion af behandlingen. Her vil jeg også bede dig om at udfylde en konsultations formular. 

Selve behandlingen indledes med en grundig afrensning af huden samt en hudanalyse af huden. Herfra vurderes hudens tilstand og den efterfølgende behandling. Huden desinficeres og en tilpasset serum vil blive påført.

SkinPen® enheden med dens EO steriliserende engangsnåle føres nu blidt henover huden. Selve Behandlingen med SkinPen® enheden er kortvarig, ca. 20 min. Afslutningsvis påføres en kølende og helende ansigtsmaske. Imens masken afgiver dens virkning, tilbydes du afslappende massage af skulder og nakke eller hånd og arm massage. Du modtager efter endt behandling en berolignede creme til det følgende døgn.

Det behandlede område kan blive lidt rødt og føles lidt varmt. Dette aftager i løbet af få timer og er helt væk efter et døgn. Smerte ved denne behandlingen, er yderst minimal. Men skulle du ønske det, kan du påføre en lokalbedøvende creme en halv time inden start af behandlingen. Lokalbedøvende creme kan købes på Apoteket.

Forholdsregler for behandling med SkinPen® Behandlingen kan ikke udføres ved følgende:
Indtag af blodfortyndende medicin. Blødersygdom. I behandling med kemoterapi. Nedsat immunforsvar. I behandling for akne udbrud. Herpes i udbrud. Graviditet. I medicinsk hormon behandling. Har modtaget behandling med botox eller fillers indenfor de sidste 4 uger.

Har du spørgsmål inden du booker denne behandling, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.