Velkommen til Annebet Professionel Hudpleje

En velplejet, strålende og sund hud kræver den rette daglige hudpleje. Dog kan det som forbruger være svært at navigere rundt i de mange hudplejeserier der findes i detail handlen.

Med afsæt i dette, kan du føle dig helt tryg, med viden om, at jeg er din veluddannede lægeeksaminerede  hudplejespecialist. Du er sikret et højt fagligt niveau, med mine mere end 20 års erfaringer og efteruddannelser indenfor huden og hudpleje.

Målsætningen vil altid være at skabe de bedste resultater ud fra dine ønsker og hudens behov. I samarbejde skaber vi de bedste resultater og jeg vil naturligvis altid gerne stå til rådighed for hjælp og dine spørgsmål.

De to produktserier i klinikken er nøje udvalgte, baseret på veldokumenteret klinisk forskning, effektivitet og høj kvalitet.
Vi vil alle se resultater.

Hudplejeklinikken er hyggelig indrettet i en stille atmosfære, og når først du lægger dig på den bløde briks, bør du blot give slip og lade dig indhylde i velvære, kvalitet og skønhed.

Hjertelig velkommen til dig.

De bedste hilsner fra Annebet

Professionel kosmetolog og hudplejespecialist

Mit navn er Annebet. Min store passion er at bringer enhver hud i naturlig, smuk og sund balance. 

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudplejespecialist og med mine mange års erfaringer samt løbende deltagelse på kliniske hudplejekurser, er du sikret det bedste under alle behandlingsformer.

Her vil du opleve hyggelige omgivelser, høj service og kvalitet. Professionelle skønhedsbehandlinger, hvor fokus er tildelt dig, fra start til slut.

Jeg tilbyder et højt fagligt niveau og lægger samtidig meget vægt på højeste kvalitet og standard i valget af produkter, såvel i behandlinger som til din hjemmepleje af huden. Du ydes en kompetent rådgivning og vejledning, hvilket giver dig de bedste betingelser for en smuk, harmonisk og velplejet hud.

Her tages der altid udgangspunkt i dine spørgsmål, ønsker og behov, hvor visionen er personlig betjening, tillid og respekt.

De smukkeste hilsner
Annebet Sjøgaard
Kosmetolog og hudplejespecialist