Ansigtsbehandlinger til mænd


Mænds hud er ofte mere fedtet end kvinders, dette skyldes flere hårfollikler som producere skægvækst og mere talg.

Den daglige barbering virker stressende og hård ved huden. Samtidig blottes huden også for den naturlige beskyttelse og derved udsættes den ofte for ar og indgroede hår.

Mange faktorer, både indefra og udefra kan være medvirkende til ændringer i huden.

Har du brug for hjælp til din hud, så den kan komme i rette balance og på sigt sikre den de bedste betingelser – også i fremtiden, er du hjertelig velkommen til at booke en tid til en ansigtsbehandling.

Mens Premium

750,00

  • Afrensning af ansigt og hals under damp. Dybde rens for fjernelse af urenheder i huden. Tilretning af bryn, hvis du ønsker det. Maske for ro og harmoni til din hud. Skulder og nakke massage imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med den rette creme for pleje og beskyttelse og et strålende udseende. Ca. 60. min. - For en stærk og sund hud.

Mens Premium Plus

850,00

  • Afrensning af ansigt og hals. Dybde rens. Tilretning af dine bryn, hvis du ønsker. Ansigts massage. Maske for tilførsel af styrke og harmoni til din hudbarriere. Skulder og nakke massage, imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med creme for pleje og beskyttelse og en flot udstråling. Ca. 80 min. - For velvære og en stæk og sund hud.