Ansigtsbehandlinger til mænd


Mænds hud er ofte mere fedtet end kvinders, dette skyldes flere hårfollikler som producerer skægvækst og mere talg.

Den daglige barbering virker stressende og hård ved huden. Samtidig blottes huden også for den naturlige beskyttelse og derved udsættes den ofte for ar og indgroede hår.

Mange faktorer, både indefra og udefra kan være medvirkende til ændringer i huden.

Har du brug for hjælp til din hud, så den kan komme i rette balance og på sigt sikre den de bedste betingelser – også i fremtiden, er du hjertelig velkommen til at booke en tid til en ansigtsbehandling.

Mens Premium

750,00

  • Afrensning af ansigt og hals under damp. Dybde rens for fjernelse af urenheder i huden. Tilretning af bryn, hvis du ønsker. Fugtgivende ansigtsmaske der styrker din hudbarriere. Muskelafslappende skulder og nakke massage imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med en let dagcreme for pleje og beskyttelse af din hud. En udrensende og genopbyggende ansigtsbehandling, for en smuk og velplejet hud.

Mens Premium Plus

850,00

  • Afrensning af ansigt og hals under damp. Dybde rens for fjernelse af urenheder i huden. Tilretning af bryn, hvis du ønsker. Afslappende trykpunktesmassage af ansigt. Fugtgivende ansigtsmaske der styrker din hudbarriere. Muskelafslappende skulder og nakke massage imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med en let dagcreme, for pleje og beskyttelse af din hud. En rigtig dejlig ansigtsbehandling der skaber en flot udstråling, med afslappende velvære, tid og ekstra luksus.