Skinbetter science Pensling Før og efter en kurbehandling

Skinbetter science Pensling

Med Skinbetter science® AlphaRet® Penslinger, vil du opleve din hud i en forfinet og fornyet udgave. Her vil du opnå en mere jævn hudtone samt forfinet struktur i huden. Porestørrelsen formindskes og din hud vil syne mere fast med færre linjer og rynker. Skinbetter science® AlphaRet® er et patenteret og klinisk bevist nyt molekyle indenfor ritenol (A-vitamin). En effektiv cosmecutical peeling der øger cellefornyelsen og dermed giver mere fasthed til huden.
Du vil straks efter endt behandling kunne se og mærke forbedringerne i huden. Fortsæt med dine effektive Skinbetter science® produkter derhjemme og se de smukke forvanligner tage form.

Book din tid og oplev hvordan Skinbetter science med dens innovative og avancerede kliniske hudpleje-teknologier, kan hjælpe dig med at opnå dine ønsker for din hud.

PRIORI Pensling Før og efter en kurbehandling

PRIORI Pensling

PRIORI Penslinger er avancerede behandlinger der anvender det seneste inden for bioteknologi og epigenetik til at levere effektive løsninger til en bred vifte af hudproblemer. 
Behandlinger tilpasser og er designet til at arbejde med din huds naturlige processer og giver skræddersyede løsninger til problemer som fine linjer, rynker, hyperpigmentering og acne.
Uanset om du ønsker at løse specifikke hudproblemer eller blot ønsker at bevare en sund, strålende hud, kan PRIORI behandlinger hjælpe dig.

Book din tid i dag og oplev hvordan PRIORI med dens avancerede hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at nå dine ønsker for din hud.