Velkommen


Professionel Hudpleje i Kolding er en skønhedsklinik hvor høj service og kvalitet er med til at give dig en unik oplevelse.

Her er målsætningen altid at skabe de bedste resultater udfra dine ønsker. Samtlige produktserier i klinikken har jeg nøje udvalgt baseret på veldokumenteret klinisk forskning.

Klinikken er en lille hyggelig oase, beliggende i centrum af Kolding med gode parkeringsmuligheder.

Hjertelig velkommen til dig.


Professionel kosmetolog og hudplejespecialist


Kvalitet & velvære og en lyst til at bringe det smukkeste frem i enhver der ønsker min hjælp og mange års viden.

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudplejespecialist og med mine mange års erfaringer samt løbende deltagelse på kliniske hudplejekurser, er du sikret det bedste under alle behandlingsformer.

Her vil du opleve hyggelige omgivelser, høj service og kvalitet. Professionelle skønhedsbehandlinger, hvor fokus er tildelt dig, fra start til slut.

Jeg tilbyder et højt fagligt niveau og lægger samtidig meget vægt på højeste kvalitet og standard i valget af produkter, såvel i behandlinger som til din hjemmepleje af huden. Du ydes en kompetent rådgivning og vejledning, hvilket giver dig de bedste betingelser for en smuk, harmonisk og velplejet hud.

Her tages der altid udgangspunkt i dine spørgsmål, ønsker og behov, hvor visionen er personlig betjening, tillid og respekt.

De smukkeste hilsner
Annebet Sjøgaard
Kosmetolog og hudplejespecialist